maanantai 2. tammikuuta 2012

Turnausynnäilyt #5 - Pitch Car + Notre

Pitch Car
Turnauksessa piti pelata kolmella Pitch Carilla yhtä aikaa kolmessa pöydässä. Jokaisen porukan piti pelata kaksi useamman kierroksen peliä, mutta varsinkin Orskilta lainatun salkun sisällön nähtyään koko porukka halusiki pelata yhtä jättirataa hyppyreineen ja risteyksineen.

Joten pelattiin sitten vain yksi kierros sitä vuorotellen kolmen porukoissa. Tämä johti siihen, että tuli tasureita, mutta eipä se mitään haitannut.

Omassa erässäni pelasin Ollia ja Heidiä vastaan. Olli veti seiftiä ja pysyi kärjessä oikeastaan koko kisan. Mulla oli mahdollisuudet viimeisellä vuorollani tulla takaa ohi "pity-shotilla" voittoon - pääsinkin maaliin, mutta lensin sen jälkeen radalta.

Toiseksi kuitenkin selvisin, mutta Jarmo otti omassa erässään voiton, joten koko turnaus oli ratkennut Jarmolle. Minä ja Olli olimme tasoissa 2 pisteen päässä, ja Mari pisteen meitä perässä. Eli mikä tahansa sija 1-4 oli vielä mahdollinen ennen viimeistä matsia.

Notre Dame
Turnauksen päätti oma suosikkini Notre Dame. Olen tässä aika hyvä, ja keskimäärin voitan enemmän kuin häviän. Nyt oli toki kyseessä finaali ja vastassa Jarmo ja Olli, jotka molemmat ovat myös kovia. Jarmo voitti viime vuoden turnauksessa nelinpelin 90 pisteellä, kun itse jäin 65:een silloin.

Tällä kertaa menin sairaala-puisto-strategialla jättäen Notren rauhaan ja se näytti toimivan. Jouduin ottamaan ruton vain viimeisellä kierroksella, kun muut olivat huomattavasti enemmän nesteessä rottien kanssa. Minstrelöimään ei päästy kuin kerran eikä oikein muutenkaan mitään huikeaa lahjottavaa ollut.

Peli tuntui kuitenkin luistavan hyvin joten arvelin olevani vahvoilla. Jotenkin kuvittelin, että kaikki jäämme huippupisteistä, mutta niin vaan lopulta pojot pääsivät kohoamaan.

Jarmo jäi jumiin kärryillä suht ajoissa, eikä muutenkaan ihan nappipeliä saanut, mutta keräsi silti 65 pistettä. Se ei silti riittänyt Ollille joka nappasi 79 pinnaa. Itse pystyin kuin pystyinkin 83 pisteeseen, mikä on ihan parhaita pisteitäni livepeleissä.

Tällä voitolla nousin lopulta Jarmon kanssa tasapisteisiin turnauksessa täsmälleen samoilla sijapisteillä. Mitään ratkaisua ei oltu sovittu, joten voitto jaettiin. Olli jäi vaivaisen pisteen ja Mari lopulta 3 pinnaa.

Hieno vajaan kahdeksan tunnin rypistys ja mukava Tapaninpäivän ajanviete.