torstai 24. marraskuuta 2022

Kankaanpään kirjaston lautapelit #9

23.11.2022

13 pelaajaa ja 18 pelausta, eli enkat meni taas uusiksi. Tällä kerralla päästiin myös uutuuspelien pariin, kun testattiin Lautapelit.filtä saatuja arvostelukappaleita Insiderista ja A Fake Artist Goes to New Yorkista

Molemmat olivat oikein toimivia kirjastopelejä ja pelaajilla oli enimmäkseen oikein hauskaa, tosin Insiderin äänestyssäännöt laitettiin heti uusiksi, koska meidän makuumme ne eivät toimineet. Fake artistissa huijari jäi kiinni useimmiten, mutta Insiderissa "cylon" voitti enemmän pelejä. Kummassakin yksi "erä" on koko peli, joten näitä voi pelata 5 minuutin välipelinä tai pidempään sen verran kun intoa riittää. Pelasimme nyt 4 fake artistia ja 5 insideria. Fake artistia muuten voi pelata ihan hyvin pelkällä kynällä ja paperilla.

Kirjoitan näistä täydet arvostelut myöhemmin Lautapeliopas.fihin, joten niistä lisää siellä puolella, mutta uskoisin molempien jäävän kyllä hyvinkin kirjastopelien valikoimaan.

Vasemmanpuoleisessa artisti oli aivan pihalla,
mutta oikeanpuoleisessa feikkimestari keksi aiheen oikein.

Insider oli myös mukavassa pienessä korttipelilaatikossa, joten kulkee kivasti mukana. Tiimalasin tosin voisi vaihtaa nopeampaankin, nyt kestoa oli turhankin kanssa.

 Muita pelejä tällä viikolla olivat ainakin 2x Dragon Dance, Notre Dame, Samurai, Carcassonne Kivikausi, Othello, Dobble, Ricochet Robots ja Snapshot.

 




 Tilastot 

  • Pelaajia 13
  • Pelattuja pelejä 18

Ei kommentteja: