torstai 27. maaliskuuta 2008

Fairy Talee (ja vähä reissiä)

Mortonki vaan kaikille! Suhteellisen hiljasta on tällä foorumilla ollu. Kirjotetaan ny ajan tappamiseks tännekin jotain.

Otettiin tos yks ehtoo Heidin kans pieni FairyTale seko. Heidi keräili soturikomboja ja mä koitin tehdä ainaki 5 tehtävää. Taisi pari jäädä tekemättä, mutta voitto heltis kuitenki. Oiskohan pisteet ollu jotain 28 vs. 52.

Ihan kiva korttipeli tämäkin kyllä, pitäis ehkä pelata useampi raundi putkeen, että sais eroja näkyviin ja muutenkin tuntumaa peliin paremmin. On kyllä iso saavutus korttipeliltä, mikäli pystyy tekemään jonkinlaisen vaikutuksen Race For The Galaxya hakanneelle.

RFTG:sta puheen ollen; otettiin Tapzun kans muistaakseni maanantaina SuperRFTG! Oli se kyllä aika superi. Kaksinpelinä tosin liian pitkä. Pakka meni liian monta kertaa ympäri ja kortteja oli niin törkee määrä jo pöydällä, että oli entistäkin vaikeampi pysyä kärryillä kaikista bonuksista. Kolmin- tai nelinpelinä vois olla oikeesti ihan hyväkin. Ja niinku Tapani sanoki, ni ei siinä edes ollu niin väliä paljoko tuli pisteitä - oli vaan hienoo rakentaa isoo imperiumia, ku melkein joka kortti sopi jotenki peliin.

Pisteitä tulikin ihan roppakaupalla kyllä. Kun normipelissä jo kelpo tulos on joku 50 pojoo, ni tossa tulos tais olla Tapani 204 - 245 Jamo. Joku tollanen muistaakseni.

1 kommentti:

Tapanote kirjoitti...

Jees, ei oo tullu paljo kirjoteltua, ku ei oo pöydälle paljo muuta noussu ku Reissi. Tosin sitä on nyt itellä takana arviolta 50 kaksinpeliä, 20 kolminpeliä ja muutama nelinpeli. Ja edelleen oon sanojeni takana. Paras peli ikinä. Eikä se SuperRftGkään ollu huono. Mielelläni koitan uudestaankin.

Ketäs sinne pimeelle puolelle ny on jo saatu vedettyä... no lisää mahtuu kuitenkin.