lauantai 12. kesäkuuta 2010

Puerto Rico Aulumukavas aka Rossin synttärit - otitte VJAIN OTITTE VAIN!!

No mutta iltamyöhään, oliko se ny myöhään? Tuli puhelu, notta jotain lautapeliä vai häh?! Eihän kutsu huutoon voi olla vastaamatta ja pelit käyntiin. Onneksi itse myöhästyin sen verran ettei tarvinnu Race for the galaxyyn osallistua, voihan joku sanoa että se on ääryttä, mut sanojan ääryys on VÄHITEN, koska peli ei oo mitään parhuutta. Toivoisinkin kaikkia äänestäjiä miettimään, mitä pelataan turneessa. Lobbaus!

No siinä sitten pähkittiin, että mikä ois sellanen hyvä peli. El grande oli siinä huulilla, kun kuitenkin valittiin puerto. Se on kyl ääryys peli. Itsellä pelikerta taisi olla kolmas tai jotain joten nopee sääntökertaus ja menoksi. No eipä aikaakaan, kun Jamo taikoi Porilaiseen ääntämiseen hyvin sopivan Saaremaa vodkan pöytään, olin autolla njyt vain, viddu, no sama oli Pösöllä situationi, mut muilla näytti olevan vapaa huominen. No Jarmolla alkoi työt seuraavan päivän illalla eli kuulemma se tarkoittaa että on vapaa huominen. Peli meni miten meni, kuvasta näkyy miten Karvian betonin sponsoroima Rossi otti synttäreiden kunniaksi. PÄÄLLIKKÖMME VAIN! Peli oli kohtuu tasanen kahden kärkeä lukuunottamatta. Meitsi ratkaisi pelin Jarmolle vielä viimeisellä kierroksella, että otetaan sille!! Ehkä ensi kerralla... No Jamo ja Pösö tasapisteet jotain 36 paikkeilla, Tapsu tais tempasta semmosen 26, meitsi 25 ja synttäsankari 24, että sellaasta. Ryöttänen on kyllä puerto! Pelin kesto oli suoraan verrannollinen nautitun vodkan määrään! Sai mutsi varmaan hyvin unet kun kitara kiersi pelivuorojen tahtiin pöydässä eikä desibelit aina pysyneet ihan sallituissa rajoissa, "eiku annamma vedän vie tän kertsin tästä"!

Just, no illan kruunasi Trivial pursuit. Joka pelattiin aluksi joukkueena kunnes Pösö pelas yksin mua ja Tapania vastaan Rossin ja Jamon siirryttyä saunaan, olikohan se edes lämmin. Pösö pääsi tasoittavalla vielä hyvin lähelle, olikohan yhtä-kahta kysymystä vaille tasapeli.

Kuva kertoo enemmänkuin tuhat sanaa!

4 kommenttia:

Black Raider kirjoitti...

Tua kuva kertoo enemmän ku tuhannen juovuksis...

Heidimaria kirjoitti...

tuo kuva on paras! :D

Tapanote kirjoitti...

Oli raskas tuo lippis.

Jarmo kirjoitti...

Arvostan tota Rossin lakkia nyt PALJON!