tiistai 15. kesäkuuta 2010

Turnausohjelma ja pelit

Pelit on siis valittu ja tässä tulee turnausohjelma, vaikka pelipäivää ei vielä olekaan päätetty.
Ohjelma on tehty aika väljäksi venähtämisien varalle. Toivotaan, että pelaajat opettelevat säännöt ainakin välttävästi ennen pelipäivää, ettei siihen menee turhaan aikaa. Ruokataukoja oikeasti varmaan ei tarvita, koska kaikilla on jotain mässyä mukana.

Klo 11.00 Die Untergang von Pompeii
12:00 Dominion
13:00 Menolippu Eurooppa
ruokatauko
15:30 Notre Dame
17:00 Race for the Galaxy
ruokatauko
19:00 Fairy Tale (3 kierrosta yhteispisteet)
20:00 Puerto Rico

Pelaajamäärästä riippuen tarvitaan siis useampia kopioita peleistä, tai vaihtoehtoisesti pelataan useampaa peliä yhtä aikaa. Tätä varten pitää kartoittaa montako peliä kutakin meillä on, tai on helposti lainattavissa. Sekä tietysti pitää saada aika lailla sitovat ilmoittautumiset turnaukseen.

Meidän huushollista löytyy 1 kopio kaikkia pelejä, ja muistaakseni ainakin Domia ja Puertoa on toiset Rossilla? Muita pitää vissiin kysellä.

Aikataulua saa kommentoida ja sitä voidaan muokata tarpeen mukaan. Toivottavasti nyt ainakin kaikki pelit laitoin mukaan.

4 kommenttia:

Elaijah Kimbalei kirjoitti...

Eurooppa ja Fairytale täysin outoja mulle, mutta lopuissa voitan kaikki. Raskas päivä kyllä kaikkineen.

Tapanote kirjoitti...

Vielä ehtii treenata, kun kisapäivää ei ole lyöty lukkoon. Molemmat noista oudoista peleistä on säännöiltään yksinkertaisia, joten 1 erä riittää, että saa jonkinlaisen tatsin.

Rossi kirjoitti...

juu mulla on domi ja puertto. mitä tuo mikä domi me otetaan siinä, hovin juonet pelkästää vai lisäosia. tapanillahan on intrique ja onko kaukasia rantoja kellää

Tapanote kirjoitti...

Kai varmaan normisetillä mennään. Ainakin jos tulee isompi poppoo, niin on sitte helpompi saada useampi peli yhtä aikaa käyntiin.