torstai 29. syyskuuta 2022

Kankaanpään kirjaston lautapelit #1

Muutimme keväällä Kankaanpäähän ja aloin jutella kaupunginkirjaston kanssa lautapelien vetämisestä kirjastolla. Sovittiin, että kun syksyllä aukioloaika laajentuu klo 19 asti, pistetään pelit pyörimään. Syyskuun alussa päätettiin pelipäiväksi keskiviikko ja julkaistiin sitten kerhosta kirjaston verkkosivuilla ja paikallislehdessä ja kuun lopussa nostettiin pelit pöytään. Tarkoitus on jatkaa viikottain ja toivon mukaan hiljalleen levittää tietoa ja saada lisää pelaajia mukaan. Ja tarkoitus on raportoida tänne myös pelikerroista.

28.9.2022

Ensimmäiselle pelikerralle lähdettiin koko perheellä, että saatiin pelit varmasti pyörimään vaikka vielä ei kukaan muu löytäisikään pelipaikoille. Tai löytämisestä se kyllä ei jää kiinni, koska pelipaikka on erinomainen. Ollaan isojen ikkunoiden vieressä niin, että kirjastoon tulijat näkevät pelipöydän käytännössä väkisinkin. 

Kun ei osattu sanoa tuleeko paikalle 0 vai 10 ihmistä tai mihin aikaan, otettiin mukaan useampia erilaisia pelejä eri pelaajamäärille - kaikki vähän lyhyempiä, että ehditään monta peliä ja mahdolliset tulijat pääsevät mukaan. 

Aluksi pelattiin omalla porukalla (Mari, Leo, Tapani) Snapshot, Gravity Superstar ja Tsuro.


Sitten saatiin paikalle Lauri, eli ihan omalla porukalla ei pelattu! Otettiin ensin pari erää Kilpikonnakisaa ja kun vielä Harri tuli mukaan, sitten uudestaan Snapshotia ja lopuksi ilta päätettiin Pompeijilla.


Tilastot 

  • Pelaajia 5
  • Pelattuja pelejä 6

Ei kommentteja: