torstai 5. tammikuuta 2023

Kohti tonnia 929-940

Jatketaan taas muisteloita noin vuoden takaa. Tässä perspektiivissä on se hyvä puoli, että uusia reittauksia on tullut pelattua jo uudestaankin, jos olivat riittävän kiinnostavia. Ja näiden kirjoittaminen innostaa ottamaan pelejä myös uudestaan pöytään tai varaamaan uudestaan kirjastolainaan. 

On päästy ajassa lokakuuhun 2021, eli kesästä on siirrytty taas aktiiviseen syksyn ja talven pelaamiseen, mikä tarkoittaa myös enemmän uusia reittauksia. Ajanjakson aloittaa LitsaConin pelintäyteiset päivät 9.-11.2021 Kaarinassa, jossa tuli uutta reittausta viikonlopun aikana enemmän kuin useampaan edeltävään kuukauteen. Suuri osa luonnollisesti Teppolaisen tunkkauskornerissa.

Lokakuu 2021

#929 Zola

Tätä kokeiltiin Yucatassa Lulan kanssa. Eipä tästä kyllä ole mieleen jäänyt käytännössä mitään vaikka vuoden aikana on kolme kertaa pelattu. Olen näemmä jäänyt joka kertaa nollille =D. Ehkä tästä pitäisi lukea säännöt kunnolla. 

#931 Halli Klack!

Leo opetti mulle ja voitti kahdella. Oli pelannut jo päiväkodissa. Oikein nätti ja näppärä nopeuspeli, jonka vois tosiaankin hommata itselle ja vetäistä sen 50 peliä hetkessä.

LitsaConin 1. peli meille. 


#932  Lohikäärmeen henkäys

Leon ja Terhon kanssa kolminpeli. Leo taisi voittaa. Ihan kiva arvauspeli. Melko random, mutta kiva lastenpeli.  

#933 Jokimatka

Tepon lastenpelitunkkauskornerissa taas vedettiin tahdilla. Ekana ihan jopa melkein kivan näköinen ja oloinen Jokimatka. Mutta eipä se sitten häävi ollutkaan. Peli ratkeaa melkein heti. Ideana kuitenkin oikeastaan ihan kiva. Leo voitti kun sai ekan ja kolmosen. Meillä muilla kolmella ei sitten ollutkaan enää mitään jakoja.


 #934 Sieppaa Siru

Todella nätit komponentit, mutta peli aivan hirveä. Täyttä tuuria ja runaway leader todellakin tapahtunee melkein aina.  


#935 Noitatanssi

Kimbleä viidellä fantasiateemalla ja muistielementillä. Kuulostaa hirveältä, mutta oikeasti on hauska! Voi liikuttaa ketä tahansa ja itse asiassa kannattaa syödä omia ja viedä taaksepäin. Todella randomi mutta paljon parempi kuin tavallinen Kimble.

Tepon tunkkikornerin parempia pelejä. #936 Harakkavarkaat

Periaatteessa tässä on peli lapsille, mutta käytännössä puhdasta tuuria ja aloittajalla on valtava etu. 

#937 Blitz

Mainio lasten hahmotus- ja nopeuspeli. Tätäkin voisin hyvin pelata monta kertaa lasten kanssa. 


#938 Lucky Dogs Dice Game

Hauska noppailu vähän Onnennoppien tyyliin, mutta co-opina. Oikeasti jännittävä ja hauska! Ja sisältää myös pelin. Tämä jäi omaan hyllyyn Teppolaisen tunkkailusta. Vuoden mittaan on pari kertaa pelattu. Tai Leo on pelannut kyllä useita kertoja, eli hyvä valinta.


#939 Kajko i Kokosz: Szkoła Latania

Ihan mainio korttipeli neljälle tai viidelle. Pelataan yksi kierros per pelaaja. Kniziamaiset vaihtuvat erikoisvoimat pelaajittain toimivat oikein hyvin. Ilman niitä olisi tylsä. 

#940 Jungle Speed

Me oltiinkin oikeasti pelattu aina eri peliä. Tämä oli se ihan oikea Jungle Speed ja meidän oma on Jungle Speed: Rabbids. Eli teknisesti reittasin tässä kohtaa Rabbidsin, mutta oikeasti pelattiin ensimmäistä kertaa Jungle Speediä. 

Ei kommentteja: