torstai 17. helmikuuta 2011

Menolippu korttipeliä ja Seittemää Ihmettä

Otettiin poikain kans pieni pelitälli. Mukana tuttujen Opan ja Peten lisäks vähä vähemmän pelaillu Misi.

MENOLIPPU KORTTIPELI

Ensin Ollin ja Misin kans erä Menolipun korttipeliversioo. Mä oon jo kymmenkunta erää hakannu ja pojat koitti ekaa kertaa. Opa otti vähä turhan ahneesti reittejä ja muutama jäi tekemättä. Misi otti hillitymmin ja sai paremmalla prosentilla valmiiks, mutta ei saanu kuitenkaan enemmistöjä juuri lainkaan Big Cityistä. Mä sain just sopivasti kaikki reitit tehtyä niin, että raidepinoon taisi jäädä vain 2 ylimääräistä vaunukorttia. Enemmistöt vein kaikista arvokkaimmista kaupungeista ja jaoin pienemmätkin yhtä lukuun ottamatta. Voitinkin ylivoimaisesti pelin kokemuksen mukanaan tuomalla varmuudella.

7 WONDERS

Saatiin Syrjätiä mukaan ja ruvettiin neljällä hengellä pykään antiikin ihmeitä. Minä ja Opa "konkareita", poikut ensikertalaisia. Kuten arvata saattaa, Pete keskittyi värväämään sotaväkeä, josta itte Juliuskeessarikin olis vihertyny kateudesta. Mä luovuin viisaana miehenä kokonaan sotapisniksistä ja keskityin teknologiakehitykseen.

Misi ja Olli olivat tasavahvoja militaryssa (Olli kohensi sotavoimiaan ihmeensä avulla) Olli keräsi pääosan pisteistään monumenteista, Misi tasaisesti joka osa-alueelta. Petrin vahvuus militarypisteiedn lisäksi oli kohtalainen teknologia. Loppupisteet olivat seuraavanlaiset:

Jako: mil/raha/ihme/sin/kel/viol/vih [summa]

1. Jamo -4/2/3/13/0/0/45 [59]
2. Olli 8/2/10/23/3/8/0 [54]
3. Pete 13/5/3/3/0/7/16 [47]
4. Misi 7/1/8/10/10/7/0 [43]

Muuta huomioitavaa!
Pete pudotti aiemmin päivällä iPhonensa vessanpyttyyn, eikä ollu vetäny viä vessaa.. Siinä lautapelien tuoksinassa Pete koitti sitte "korjata" puhelintansa. Hyvin se irrotti puukolla ensin pari ruuvia, mutta ei se kuori sitte auennukaa ihan suosiolla ja voitte kuvitella, että Pete ei ottanu sitä rauhas. Kuvat puhukoot puolestaan..


"Se oli siinä se vouni..."

2 kommenttia:

Tapanote kirjoitti...

Tuo kuva. Pulitzer ja Nobel ja tiäks linnanjuhlakutsut pitäis myöntää. Vähintään vuoden luontokuva.

ON PAROS!

Passo kirjoitti...

Ot sä Metri surkee ku et saanu vounias korjattua!