torstai 2. helmikuuta 2023

Kirjastopelit #18

1.2.2023

Olipa vauhdikkaat pelit taas kirjastolla. Oli niin paljon pelaajia ja pelejä, että ei ehkä kirjanpitokaan pysynyt ihan perässä, mutta nämä -ainakin- pelattiin.

Junnupöydässä pelattiin ensin Carcassonnea, kuten varmaankin joka kerta, sen perään UNO, Dragon Dance ja parikymmentä jakoa pokeria. Lopuksi siellä vaihtui vähän pelaajaporukka ja ilta päätettiin Fairy Taleen ja Ryhmä Hau: Muuttuva labyrinttiin


Ryhmä Hau: Muuttuva labyrintti oli hyvin simppeli versio tutusta pelistä.

Kolmospöydässä pelattiin ainakin 4 erää Gold Feveriä, Skip-Boa, Polar Panicia, Block Nessiä, 2 erää Ryhmä Hau Dobblea ja Ryhmä Hau: Muuttuva Labyrinttia.

Block Nessin merikäärmeitä

Nelospöydässä pelattiin ainakin Touché

Itselle päivän osuma oli Everdell, jota tekee mieli pelata enemmän joka kerta. Tässä matsissa osui vielä itselle kortit hyvin eikä tullut tehtyä isoja kardinaalimunauksiakaan. Tuotin melko vähän, mutta sain kombotettua kortteja hyvin ja sain isoja rakennuksia lopussa pöytään. Pisteitä keräsin nelinpelissä 61, mikä ilmeisesti on aivan mainio. Muutenkin ihan asialliset pisteet kun neljäskin keräsi 44 pistettä. 

Meidän pöydässä muut pelit olivat Next Station: London ja Ricochet Robots, jotka molemmat saatiin myös porukan lautapelihaasteeseen sijoitettua. 

Everdell alle kahteen tuntiin sääntöselityksineen on mahtava peli

Ricochet Robots ja Puuha-Pete extra-robottina muuttuvilla säännöillä


Tilastot

  • Pelaajia 17
  • Pelattuja pelejä 20


Ei kommentteja: