sunnuntai 14. lokakuuta 2007

Perjantai-Lauantai lautapelimegamättö Osa 3 - aamu

Viimeinen osa yön tilityksestä. Siinä viiden-kuuden maissa nostettiin pöydälle (tai oikeastaan otettiin alas hyllyltä) Maailman Ympäri 80ssä Päivässä. Pelissä kävi vähän kuten uumoiltiin, eli keskimmäisenä kulkeneella oli huonoimmat tsäänssit. Olli kulki pääasiassa ekana, ja nappaili bonukset, Tarmo meni keskellä, ja sai huonosti bonuslappuja, minä tulin perässä ja keräilin kaikki siniset bonukset. Alkumatkasta näyttikin siltä, että olen vahvoilla, mutta lopussa Ollille osui parhaat laput ja kävi niin, että sekä minä että Tarmo mentiin yli 80 päivän ja Olli pääsi päivän alle. Kaksi ensimmäistä peliä näyttivät siltä, että hirvee rynniminen ei kannata, mutta madellakaan ei kannata, ellei sitten se johda siihen, että tosiaan saa törkyhyvät matkaliput. Vaikee sanoa. Ei tää peli kyllä silti mitenkään palkitse. Pitäisi koittaa vielä useammalla pelaajalla, esim viidellä tai kuudella.

Tämän jälkeen haluttiinkin jo pikaisesti saada uutta materiaalia pöydälle. Pienen järkeilyn jälkeen jätettiin Tigris ja Euphrates ja Mexica vielä tuleviin sessioihin ja napattiin Mykerinos kehiin. Ollille peli oli ensimmäinen ja minä ja Tare oltiin kokeiltu pari kertaa. Alussa tilanteet vaihtelivat, mutta minä jotenkin ajauduin taas keräämään haahkoja eli Mrs. Blackmoreja, vaikka en sille tielle halunnutkaan oikeastaan lähteä. Tarmo keskittyi Lady Loveen ja Olli repi messiin oikeastaan kaikkia kavereita. Etuja käytettiin paljon, ja lappuja kerättiin urakalla. Tästä tietysti seurasi se, että museoon ei ollut tunkua. Itse asiassa koko pelissä museeon mentiin Brownin avulla kai 6 kertaa ja kerran ilman. Pisteet menivät kivasti ristiin, niin että minä ja Olli oltiin tasoissa ja Tare voitti muutamalla pisteellä. Mykerinos tuntuu myös ihan kivalta edelleen, eli pysyy hyllyssä vaikka täyttä alkaa olla.

Aamun viimeisenä pelinä sitten vielä kolmas kerta Fairy Talea. Hiukan jo väsyneenä pelaajat latoivat comboja kentälle, erityisesti Ollin yrittäessä kaikkia mahdottomimpia bonusrykejä (ja onnistuikin monessa). Pisteet olivat taas kerran erittäin tasaiset, enkä edes muista kuka voitti. Tässä vaiheessa alkoi kello napsua kahdeksaa eli 12 tuntia tuli täyteen. Yhteistuumin järkeiltiin, että pelit on pelattu siinä vaiheessa kun Tarmo oli nukahtanut tuoliin istuvilleen pari kertaa =)

Mahtavat sessiot oli. Pitää ottaa uudestaan joku viikonloppu isommalla porukalla.

Ei kommentteja: