torstai 20. marraskuuta 2008

Lisää "muita" pelejä

Edellisessä merkinnässä alkanut suuntaus pois hittipeleistä jatkuu. Parina viimeisenä päivänä on pelattu Menolippu: Eurooppaa, Mykerinosta, Carcassonne Kivikautta, Alhambraa ja Tom Tubea.

Maanantaina pelailemassa olivat Mari, Annamaria, Thiago, Jarmo, Heidi ja allekirjoittanut. Tällä porukalla pelailtiin Alhambraa ja Menolippua. Molemmat olivat mukavaa vaihtelua uusista peleistä ja hyviä pelattavia uusien pelaajien kanssa. Tuntuu, että meidän perusporukalla pelaaminen on nyt jo kuukausien ajan mennyt niin, että aina kun on hommattu joku uusi peli, niin sitä on sitten hakattu koko ajan, kunnes on tullut uusi. Eli aika vähän on pelailtu niitä "vanhoja hyviä pelejä", tai oikeastaan todella vähän. Mitä nyt Avista löytyi laatikosta, ja sitä sitten sata peliä.

Eilen sitten pelasin Heidin kanssa Tom Tuben (Mari ja Heidi pelasivat toisen kaksinpelin). Myös Mykerinos pelattiin pitkästä aikaa - oikein ei muistissa edes säännöt olleet, joten vähän meni prätäämiseksi, mutta noin kolme varttia siinä vain meni, ja heti teki kyllä mieli ottaa tätä enemmänkin pelattavaksi. Näitä helmiä hyllyssä on useampiakin, ja varsinkin Mykerinos on sen verran lyhyt peli, että sopii moneen väliin ihan semivälipeliksikin.

Jarmo innostui myös Carcassonne:Kivikaudesta ja sitä varmasti tulee pelattua lisää ainakin tällä porukalla (Jarmo ja Mari tykkäävät kovasti). Mulle taisi olle kolmas tai neljäs peli, ja yhtä mones tappio. En vissiin vaan osaa.

Toki välissä on ehditty yksi Reiskakin ottaa (Jarmo voitti suht niukasti). Tänään on tarkotus ottaa ainakin pari muutakin näistä "unohdetuista" peleistä - ja ehkä muutaman päivän tauon jälkeen jo Dominionkin taas maistuu...

4 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Tapani took the catalogue of products from ALKO, coz he was so bad in Avista...
Be prepared boys! Next time he will tell all those names you've never heard!
mmmhuuaahaahaa

Jarmo kirjoitti...

Juu ihan jees peli tuo Carcassonne Kivikausi. Farrrmiliiiiga siinäkin on kovassa huudossa, mutta uudet bonuslaatat tuovat kivaa jännitystä peliin. Täytyy sanoa, että edelleen suurin suosikki kaikista on RFTG - ja nyt lisäosalla höystettynä. Ei vielä ole alkanut puuduttamaan lainkaan.

Heidimaria kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Heidimaria kirjoitti...

heeeei, tomi tuubi ja carcassonne kivikausi oli hyviä pelejä! niitä vois pelata lisää khyl!