sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Dominion sekoo katto

14.3.-20.3.2009

Edellisen jutun kommenteissa selvästi vihjattiin erään D-alkuisen pelin runsaasta käytöstä, niin pistetään nyt sitte faktoja pöytää. Viikon aikana tuli meikäläisen osalta mätättyä 30 peliä Dominionia bws:ssä. Peliseurana oli vaihtelevasti Tare, Visuus, Juse, Tapsi ja Mika.

Aika monipuolisia pelejä oli, niinku olettaa sopii. Mielettömiä äktiönsekoja, nihkeitä noita-gardeni-militia settejä, nopeita läänien napsimisia ja niin edelleen. Jakson alussa noita hallitsi vahvasti markkinoita, mutta noidan esiintyminen laski jo normaalimmalle tasolle. Gardenit on ollu vahvoja, samoin chapelilla muutaman kerran onnistuneesti vietiin pelit, jopa gardeneita vastaan! On ollu sekä hyviä setuppeja että helevetin paskoja setuppeja. Eli just niinku Dominionissa vaan voi ollakin, laidasta laitaan ja kaikkee siltä väliltä.

Yks peli oli kyllä ryöttänen. Olin vaan katsomassa, kun muut
oli just kerinny alottaan. Tarella oli sairasta menoo siinä, ku tuli kauheita äktiön-kortinnosto-ostelu touhuja. Ensi se osti pari lääniä ja pitäjän, ja heti seuraavalla kierroksella tuli sitten megastägäri. Kuvassa screenshotti vuoron loppuvaiheelta, ja alla vähä tiivistelmää vuorosta.

Village, Throne room, Council room, Village, Village, Council room, Village, Village, Market, Market, Council room, Throne room, Moneylender, Mine, Militia

14 rahaa + Moneylendereillä 6 + Marketeilla 2 + militialla 2 = 24
7 ostoo --> 3 lääniä ja 4 kuparia
Kaikki kortit kävi kädes (poistopakassa näkyy 3 juuri ostettua lääniä).

Eli puhutaan ryöttäsestä, tai jopa ryöpättömästä vuorosta! Tässähän voidaan heittää haaste, eli jos vastaavantyyppistä tykitystä meinaa pukata, niin printscreeni nappi vaan käyttöön ja tiivistelmää kehiin.

5 kommenttia:

Tapanote kirjoitti...

Aika sekoo juu. Mulla on kans kerran tehtynä tuo kolme lääniä, mutta vaan livenä, eikä tainnu olla noin montaa lisäostoa. Ja eikös se ollu, että "pics or it didn't happen"?

Ittellä on vähä jääny Domit vähemmälle, ja kaikki muut on paiskonu ohi vasemmalta ja oikeelta. Mutta eipä siinä mitään, täytyy tulla taas haastamaan joku päivä.

Tapanote kirjoitti...

Niin juu, ja koska neljä vaan mahtuu, enkä oo ollu kärppänä paikalla, niin eipä sitä olis oikein päässykkään. Pitäis ottaa joku ehtoo kunnon turnaus, jos saatais vaikka joku 8 henkee peleihin. Vois pelata vaikka 2 pöydässä esim 1-2 kertaa kaikkia vastaan?

Black Raider kirjoitti...

Todellaki turnaus! Miksei ole aikasemmin tullu kellekkään mieleen? Tai jos onki, ni on mieleen jääny.

Ei muutaku otteluohjelmaa tekeen!

Heidimaria kirjoitti...

toi turnaus on ryöttäisen loistava idea! olen messis!

Hapa kirjoitti...

Älkää arvatko jättää mua pois turnauksesta! Tulen ehkä varmimmin(jos ehdin).