lauantai 21. maaliskuuta 2009

Mukavia peliehtoita.

Minä ja Jarmo ollaan täs muutamana iltana oltu Harrin ja Vionan luona pelailemas. Torstai-iltana pelattiin 1 Eläinpyramidi, 1 Alias, 1 Diamant ja 1 Ubongo. Ei pysty muistaan enää kuka voitti mitäki. Perjantai-iltana oli koko lailla samanlainen ehtoo. Pelattiin 1 Eläinpyramidi, 2 Diamanttia (toisessa oli Lianaki mukana) ja 1 Alias.

Oli kyllä ihan mukava pelata Aliasta pitkästä aikaa. Torstaina ku pelattiin niin Harri ja Viona sai aika vaikeita sanoja selitettäväks, joten niillä ei menny kovin hyvin se peli. Mulla ja Jarmolla meni taas tosi hyvin, oltiin oikeen tules. Voitettiinki sitte tosiaan aika paljo.

Perjantainaki pelattiin Alias. Mä ensin kyllä vähä fernesin, ku en olis millään halunnu pelata sitä enää. Mutta lopulta suostuin pelaan kuitenki. Kummallaki joukkueella alko peli hyvin, pitkän aikaa oltiin ihan tasoissa. Mutta sitten Harri ja Viona jämähti yhteen ruutuun. Ne ei meinannu päästä siitä millään pois, ja sitte, ku ne lopulta pääsi pois, niin me oltiinki jo maalis. Harri ja Viona otti tasottavan kierroksen, mutta ne oli mua ja Jarmoa puoli lautaa jäljessä. Niiden olis tarvinnu saada 38 pistettä, että olis päässy tasoihin, joten ei ne sitte päässy tasoihin.

Noista muista peleistä en niin muista enää, muuta ku sen, että Viona voitti kummatki Eläinpyramidit ja mulla itellä ei menny kauheen hyvin. Diamanteista en oikeen muista kauheesti. Taisin ite voittaa yhden ja Jarmo hävis mulle pisteellä. Harri voitti ainaki yhden. Mutta en muista muuta oikeen. Ubongosta en muista muuta, ku sen, että Harrilla meinas mennä järki, ku se ei onnistunu saamaan palikoita oikeille paikoille.

Semmosia peliehtoita. Ihan mukavia noi tommoset lyhyehköt pelit.

5 kommenttia:

Tapanote kirjoitti...

Tekis mieli kans pelata Aliasta pitkästä aikaa. En oo moneen vuoteen pelannutkaan. Voiko sitä pelata useammalla joukkueella?

Tapanote kirjoitti...

Olette muuten hinkannu ihan kohtuu kiitettävästi sitä Diamantia - melkein yhtä hyvin ku Opan ja Taren poppoo sitä toista D:tä.

Heidimaria kirjoitti...

mä en tiä voiko aliasta pelata useammalla joukkueella. en oo ottanu selvää semmosesta. mutta on se hyvä peli! varsinki jos sattuu saamaan sanan jonka voi selittää jollain sisäpiirijutulla :D esim oli sana mato ni pistin jarmolle selitykseks että rossin pappa sanoo näin :D:D:D:D:D

Black Raider kirjoitti...

Mitä te ny oikein ferneette? Aliasta voi pelata vaikka TUHANNELLA joukkueella, ja joka joukkueessa voi olla niin paljo väkee ku vaan kiinnostaa. Tuhannella joukkueella omien vuorojen väli on tosin melko pitkä.

Tietääkseni siä pelilaatikos on vakiona noin 6 pelinappulaa, että siitä ny voi jotain päätellä. Ja vaikka puolustus olis, että "ku laatikko on hukas" ni kai sen ny tajuaa muutenki. Ja puusta kai voi veistellä lisää merkkejä jos tarvii, tai käyttää vaikka jotain paskakikkareita tai jotain. En tiä onko tää ny joku kusetus vai mitä te nyt tommosia edes pohditte. Meni melkein hermot...

Tapanote kirjoitti...

Niiin niiiiin, kai sitä ny voiki pelata vaikka tuhannella. Katto en mä sitä sillain järkeilly =). Pistäkää Seutuun ilmotus, että olis paikka noin 1000-2:lle joukkueelle ja katto ilmottautua voi sitte vaikka Rossin papalle.