sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Lauantaina lisää

Lauantaina aloiteltiin Markun kanssa kahdestaan siinä viiden nurkilla Reiskalla. Ensimmäinen peli tuttuun tapaan täysin pihalla ja pitkällä, mutta pisteitä kuitenkin kolmisenkymmentä?, joten ei todellakaan sieltä heikoimmasta päästä. Ei tullut tyrmäystä pelille, vaikka Mari ja Heidi pisti ukaasia, että joutuu lähteen kotio, jos tykkää.

Seuraavaksi kasattiin ryöttäsen kokonen (no ei oikeesti edes megaiso) PitchCar-rata, jolla painettiin pieni keepee. Mukana jo myös Santeri, Heidi ja Mari. Kaikki johtivat kisaa jossain vaiheessa, mutta lopulta minä ja Santeri tasattiin voitto (Santeri ensin, mä samalla vuorolla). Ihan kiva oli vääntää pidemmällä radalla, oli enemmän ohituspaikkoja.

Sitten otettiin viisinpelinä likkojen pyynnöstä Vegas Showdown, missä tällä kertaa oli voitto jaossa, kun Alangon Matti ei ollut pelissä. Kisa meni tosi tasaiseksi, mutta voittoon taisi yltää Mari? En muista pisteitä tarkkaan, mutta Santeri siinä taisi olla ihan 1-2 pisteen päässä takana. Tai sitte toisinpäin? Itte oli pohjamudissa.

Sitten peleihin tuli mukaan vielä Juse, ja pöytään otettiin viikonlopun toisen kerran Agricola. Taas asetelma oli se, että Santerille kokonaan uusi peli, Jussille 2-3 kerta, mutta eka kerta korteilla, Markulle toinen peli, mulle ja Marille jo korteillakin vähän tutumpi. Tällä kertaa Markku johkaantui seonlaisiin peltopisniksiin - sillä oli lopuksi 8 peltoa ja vissiin 18 viljaa! Tämä tietysti jo söi muusta touhusta mahiksia, mutta pisteet kuitenkin siinä 30 paikkeilla, että todella erikoisallakaan taktiikalla ei kuitenkaan jäänyt ihan jalkoihin.

Jussi rakensi ehkä tasapainoisimman farmin ja kaikesta tuli hyvin pistetiä - paitsi bonuksista (3), joten tyytyminen oli kolmanteen sijaan pisteen Marin edellä 36-35. Voitto meni jakoon Tapanin ja Santerin kesken. Santerin farmi ei erikoiselta näyttänyt, mutta ne bonukset - korteista tuli peräti 13! pistettä, joka riitti yhteensä 44 pisteeseen ja jaettuun voittoon.

3 kommenttia:

Heidimaria kirjoitti...

Oli aika rajut ajot Pitch Caris, ku mulla on otsa vieläki kipee :D Löin pääni keittiön pöytään täydet :D

Jarmo kirjoitti...

Uuuuuuu, oikeen 13 pojoo korteista. Eeeeeeeeenkö mä ottanu 19, ku Heikin luona pelattiin. Otimme vaaaaaaaain.

mc_DanJa kirjoitti...

Etsä lyö päätä keittiön pöytään!!
Mari voitti sen pelin just paril pisteellä.

Oli kyl hyvä peli tuo agricola!