maanantai 2. marraskuuta 2009

Tilannekatsaus menneeseen

Nonii, nyt ollaan sitte saatu se San Juan korkattua tos pari päivää takaperin. Tosin ei meitä ollu ku mää ja Harri vaan, ku Samia on nykyänsä niin vaikee saada enää mihinkään ja Vionaki on tehny jo viikon verran kuolemaa ni ei se oikeen innostu tollasista sitte. Minä kyl vieroksun kaikkee jos joutuu vaan kahdella pelaajalla vääntään, mutta tämä osoittautu kyllä siitä huolimatta oikein kelpo peliksi. Varmasti on vielä paljolti mukavempi kun siihen saa sen kolmannen ja vaikka vielä neljännenki pelurin mukaan. Saattaa olla jopa Dominioninkin paikka uhattuna. Tuloksista sen verran, että Harri sai muistaakseni 22+5=27 ja mä taisin saada jotain 32:en ja 36:en välillä. Yhtä kaikki, voitin kuitenki. Harrin mukaan mulla oli vaan ryättänen pulla niitten korttien kans, mutta eiks se sanontaki sano että ei paskoilla pelaajilla tuuri käy. Mutta joo, pistooli peli vaikken oliskaan voittanu. Voisin kyllä koittaa ja voittaa toistekin.

Tämän lisäks me ollaan sitte pelailtu satunnaisesti mitä milloinkin. Pääasiassa Trivialia, Diamantia, Domia, Big Pointsia ja kerran pari vissiin Bandua. Ei niistä sen ihmeempää kerrottavaa, etenkään ku näin paljo jälkeenpäin ei enää muista tapahtuko mitään kertomisen arvosta. No sen verran, että Domissa nähtiin sellanen ihme, että arvottiin ekaa kertaa koko korttivalikoima. Ei mikään ikimuistoinen ryki kuitenkaan, ku varmaan vaan jotain kolmee-neljää niistä käytettiin. Sitte siirryttiin taas siihen että osa valkataan ja osa arvotaan, tai sitte valitaan ne mistä arvotaan.

Niin ja Aliastakin koitimme taas pitkästä aikaa, nyt ku oli Samikin saatu raahattua mukaan. Tässä vaiheessa täytyykin vähän nöyrtyä ja oikaista vanhoja kirjoituksiani. Sami on oikeasti fiksu ja hyvä ihminen, eikä vähimmässäkään määrin lukkiutuvaa sorttia. Alias-pelissä on suuri kunnia olla hänen kanssaan samassa joukkueessa, ja vastapuolellakin hän herättää ansaittua kunnioitusta, sillä tuo ajatusten Tonava tekee leksikografisella luovuudellaan kaverinkin osuuden kadehdittavan helpoksi. Perättömät puheet tuon semantiikan suurmiehen jäätymisistä ovat vain surkeaa kateellisten panettelua ja kirjoittajan oman mitättömän egon pullistelua. Tämä oikaisu on kirjoitettu täysin vapaaehtoisesti, eikä minua ole asian suhteen mitenkään painostettu, eikä hirveästi uhkailtu.

3 kommenttia:

Tapanote kirjoitti...

Katsastan myös vähän taaksepäin. Race for the Galaxya (lue: San Juan^3) on tullut pelattua viime aikoin erityisellä innolla kun parin vuoden aikana peleihin saatiin minä ja Jarmo, ja nyt myös Olli tosissaan, ja muutama muukin jo kerran pari.

Lisäksi satunnaisia pelailuja Australia, Karibik, Trivial Pursuit, Ricochet Robots, Celebrity Game. Viimeisimmässä kävi EPÄTODENNÄKÖISYYDEN peri toteen: Mari laitto Jarmon ottaan nimeksi Jon Lajoie, ja samaan aikaan Jarmo kirjotti mun ottaan SAMAN nimen. Maailmas on kuitenkin noita tommosia hahmoja enempiki ku se 7 mitä meitä oli pöydäs.

Niin juu samassa pelissä Vanha-viitakoski ei keksiny, että sen hahmo oli Ka Jarkko.

Black Raider kirjoitti...

Celebrity Gamesta vielä: Vaajasaari EI ollut kovin lähellä keksiä omaa hahmoaan. Se oli noin 5 kierroksen aikana saanut selville kutakuinkin seuraavaa: kyseessä on elävä oikea henkilö, joka ei ole Tiikerin ovella, eikä ole käynyt Villimiehessä eikä Tiikerissä. Siitä on vielä jonkun verran matkaa Kevin Costneriin.

Jarmo kirjoitti...

Niin en mä revenny taas Markun "KS korjaa" -osiolle. :D:D:D