maanantai 23. marraskuuta 2009

Viikonlopun ynnäykset

Perjantaina aloitettiin Le Havrella, jatkettiin Vascolla ja lopuks iskettiin 3 erää reiskaa. Hyvät pelit.

Geekistä muistiinpanoja:
Le Havre: "Jussille meni selvästi, itsekin pääsin tällä kertaa kunnolla jo peliin kiinni. Tosin 5 lainan kierteestä en oikein päässyt irti. "

Reiska: "Markku, Olli, minä. Opalle 2 voittoa, Markun avausvoitto. "

Lauantaina jatkettiin mätöllä Agricola (Olli, Markku, Ville, minä)

Agricolan Olli vei järkevällä korttipelillä ja isolla kivitaloperheellä pelin aika selkeästi. Ajoitti perheenlisäykset optimaalisesti ja teki huomattavasti enemmän toimintoja pelin aikana kuin muut. Olli 44 pistettä, Markku 37, Tapani 30, Ville 26.

Interactive Deck alkaa olla suht tuttu, K-deck pitäis hommata seuraavaksi.

Notre Damen mä voitin 70 pisteellä, mutta Markku oli yllättävän lähellä superpisteillä ekakertalaiselle (yli 60). Markku on vastoin omia väitteitään äärimmäisen nopea omaksumaan pelejä.

Reiska: "Tällä kertaa sain pelit kulkemaan paremmin, 1. ja 2. sijat ja pitkästä aikaa kelpo pisteillä. Ensimmäistä kertaa pelasin "kaikki värit" -strategialla.

Olli vei toisen pelin, myös Markku mukana."

Sunnuntaina pelailin vielä Santerin ja Ilarin kanssa iltapalana Catanin, Aavikon Karavaanit ja 2xelukkapyramidia

Catan oli tosi tasainen ja mulla kävi puolessa välissä tosi paska mäihä noppaonnen kanssa, mutta kai sitä tuli huonostikin pelattua. Santerille meni viime tipassa, koska Ilari olisi saanut 10 kasaan seuraavalla omalla vuorollaan.

Karavaaneissa pelasin kuin kokeneita pelaajia vastaan, mutta pojat pelasivat vähän erikoisesti ja sen takia jäin jalkoihin oikein urakalla. Räävittömän heikko peli multa.

1 kommentti:

Elaijah Kimbalei kirjoitti...

Juu oli taas oikeen mukavat annit. Le Havre oli ihan kiva uus tuttavuus ja Notrekin menetteli. Vascossakin tuli heti toisessa pelissäni jaettu ykkössija neitsytpelin fiaskon jälkeen. Tai no, ei nuo pisteet nyt kellään päätä huimanneet. Jollain rontti 60:llä irtos voitto tällä kertaa Ollin kanssa noin suurinpiirtein tasan.

Notren "superpisteissä" nyt oli aikalailla tuuriakin mukana, kun sain viimeisellä vuorolla kaksi sellaista pistelohkokorttia, ja kun siellä oli jo valmiiksi mukavasti lootia, niin pistemäärä pompsahti mukavasti. Ja tokihan sain pitkin peliä vinkkejä lähimmäisiltäni.

Ainoa miinus viikonlopussa oli kuolemantauti, joka iski siinä juuri ennen illan viimeisiä reiskoja. Kotiovella en meinannut saada avainta lukkoon, kun käsi tärisi pahemmin kuin neuvostopesukone. Seuraavana päivänä kuumekin kipusi yli 39:n. Jäi sitten häpeäkseni ensimmäinen fribaviikkokisa väliin IKINÄ.