lauantai 12. marraskuuta 2011

Kansallisen pelipäivän touhut kirjastolla 12.11.2011

Mentiin Heidin kans kirjaston aulaan apaut 10:30. Tapani, Mari ja Santeri siä oli jo levitelly pelejä pöydille ja "vieraitakin" näytti olevan jonku verran. Käyntiin oli lähdössä just Tapanin ja Marin ohjaamana Samurai ja osa porukkaa neppaili Santun tutoroimana Pitch Caria. Myöskään perinteinen shakki ei jäänyt ilman suosiota.

Itte alotin näppäämällä muutaman valokuvan. Ensimmäinen varsinainen peli, jonka ääreen istahdin oli Blood Bowl: Team Manager - The Card Game. Minä ja Santtu saatiin neuvoja pelin omistajalta Sompin Samulta, joka myös pelasi ekaa kertaa ko. peliä. Team Managerin mekaniikka on pakanrakennus / nopanheitto. Interaktiivisuus on pelissä myös vahvasti esillä.

Teema pelissä on hauska: kaiken maailman örkeillä otetaan toisista managereista mittaa jenkkifutiskentällä. Super Bowlin sijaan loppuottelu on, kuten arvata saattaa, Blood Bowl. Oltiin Santun kans tukkanuottasilla heti pelin alusta asti ja kaksintaistelu jatkui aina loppumetreille. Samu tietenkin hyötyi tästä ja pöyhi meidät mennen tullen. Pisteet olivat seuraavat: Samu 62, Jarmo 32, Santtu 32. Sain hopeeta "taibreikkerillä" pienimmällä mahdollisella erolla. Hyvä peli!

Tapanin ja Samun kans otettiin vielä erä Roll Through The Agesia. Tapani voitti 9 pisteen saaliilla. Mä otin 8 ja Samu 4. Huikeeta :D Lopuks naputeltiin vielä
viidellä hengellä Pitch Car, jonka voitin varmalla pelillä. Siisti tapahtuma.

6 kommenttia:

Rossi kirjoitti...

Enemmän tekstiä ja kuvia kiitos..

oon vasta puolesvälis aamupalaa ku ton on lukenu...

toi team manageri vois kiinnostaa koittaa.. muutenki täs ny tullu pelattua lautatällejä saaaaaaaatanan vähä, (lukuunottamatta sitä mun ja jamon sekopeliehtoo misä otettii Notre) joten tekis mieli oikeen painaa pelillä täs näin.. Ei mitää väsynyttä BSW sekoo vaan livenä

Tapanote kirjoitti...

Jarmo tua Seinämäelle repullisen pelejä. Sillä ehdolla että raporteeratta ste kans.

Rossi kirjoitti...

joo kyllä täältä sitte paskaraportteja painetaa giikkii

mc_DanJa kirjoitti...

Oli silti hyvä peli tuo Team manageri, menee tilaukseen HETI!

Rossi kirjoitti...

mä vedän sua santeri käkättimeen seuraavaks ku nään sut

mc_DanJa kirjoitti...

kävin silläkin uhalla, et rossi pyyhkii mulla kohta lattiaa, ostamassa team managerin