torstai 17. marraskuuta 2011

Lautatälliä pitkin viikkoo sjoella

Ollaan täs ny pitkin viikkoo pelailtu noita pelejä mitä japi raijas kpäästä tänne. Pääosin alkuviikosta homma eteni niin, että japin kans pelattiin lähinnä notree muutama peli päiväs ja koippa vaan luuli kämpäs.
Maanantai oli selvästi kauden aloitusta tosissaan ja mikä sen parempi, kun alottaa maailman parhaasta pelistä. Notre on siitä hieno peli, että se on aina mielenkiintoinen ja se on nopea.
Japi on tällä hetkellä lunastanu paikkansa koulukadun notrekuninkaana. Täysin suvereenia pelaamista ja vielä voitokastakin sellaista.
Pisteet:
Japi 71, 62, 84
Rossi 42, 53, 43













Menolippu eurooppa sitten olikin se peli mitä Koippa tykkäs pelata jo viimme vuonna. No niimpä siinä sitte pääsi käymään, että vedettyäni tämän pelin kassaholvin kätköistä Koipalla silmät pyöri pääs ja pyysikin heti päästä pelaamaan.

Koipan pelityyli on arvostuksena korkealla tätä peliä pelattaessa. Rakentaa pelkästään yhden ja kahden pisteen ratoja. Ja vuorollaan, kun plärää lisää reittejä, ei ota pakan päältä kolmea reittiä vaan ottaa koko reittipakan ja käy kaikki läpi ja valkkaa sieltä. No tämähän ei kuitenkaan ole sallitun rajoissa, joten olen tästä aina joutunut antamaan raakan palautteen.

Pelinä Menolippu toimii kuitenkin aina "pienenä viihteenä"

Japikin saatiin muutamaan peliin mukaan ja saatiin oikeen kolminpeli

Joitakin pisteitä:
Rossi 168, 157
Koippa 146, 99

Japi 157
Koippa 131

Japi 131
Rossi 114
Koippa 109
Tsurokin näytti olevan japin tuontitavaran joukossa, joten meikäläiselle ennestään tuttu peli pääsikin sitten oikeuksiinsa samointein. Painettiin Koipan kans oikeen pari duelia putkeen ja onko se ny sitte epäselvää, että meikäläinen omisti niistä molemmat. Japiki innostu ja otettiin vielä yks kolmistaan ja niin kävi vain, että Koippa korjas potin, kun minä ja japi molemmat ajettiin ittemme ansaan.
Tsuro ei oo kyllä mikään häävi kaksinpelinä. Kolmestaa jo paljon hauskempaa

Voitot:
Rossi 2
Koippa 1
japi 0

Ylivoimasesti eniten on silti hakattu eläinpyramidia. Todella meljon. Ja niin siinä vaan on päässyt käymään, että meikäläinen on koko viikon suvereenisti omistanut tätä peliä. Tästä pelistä ei kyllä hirveesti voi sen enempää kertoo, kun tämä ei mitään laajoja strategioita tartte. Ainut on, että koipan pitää vetää paljon savuja, jotta sen käsi ei tärrää 8,4:ää richteriä. Mä oon tätä koipan kans lähinnä pelannu ja japi on seuraillu vaan vierestä.

Puhutaan, että on ryöttäne tuo yks pyramidi mikä saatiin aikaseks.
Ja vinkkinä jatkopeleihin, että japi on kehittäny "japin erikoisen" tähän peliin, mutta sen tuutte huomaan jos japin kans tätä pelaatte


Yhteensä 15 peliä eläinsekoo ja voitot seuraavasti
Rossi 11
Koippa 2
Japi 2

5 kommenttia:

Jarmo kirjoitti...

Rapsana monenmoinen!

Tapanote kirjoitti...

Ääryyden raponkieeri. Otte silti painanu. Oikein. Mut saa haastaa nois kaikis koska vaan, koska olen ääryys.

Tapanote kirjoitti...

Ei kai Jarmon erikoises puhuta nyt vaan MUN erikoisesta? Eli yks eläin pystys niinku Jussi passis?

Jarmo kirjoitti...

Tiesiks huonosti, mistä on kyse. Sanoinki eilen, että "sen verran pitää korjata, että mun bravuuri on oikeesti Tapanin lanseeraama".

Rossi kirjoitti...

emmä tarkottanu erikoisella ihan tota. Jampun erikoinen on vasen jalka sohvalla ja oikee jalka hakemassa tasapainoo television päällä, kun jamppu vääntää aivan järkyttävän .....aivastuksen