torstai 17. tammikuuta 2008

Kahden vaiheilla - Polarity

Polarity kopahti pukin kontista, ja on noussut pöydälle kymmenkunta kertaa. Jännä peli, jossa siis asetellaan magneettisia othellonappuloita leijumaan toisten omien nappuloiden tai nappulatornien varaan. Välillä pelissä on ihan pihalla, eikä tiedä onko jotkut siirrot yleensä mitenkään mahdollisia. Voiko neljän korkuiseen torniin mitenkään saada kaveria viereen, voiko yhden pohjanapin ympärille laittaa kolmea tai jopa neljää leijujaa?

Ensimmäisten pelien aikana ei ole oikein saanut otetta koko pelistä. Itse tapahtuma on ihan jännä ja vähän zen, mutta pelinä Polarity on ainakin vielä vähän harmaa. Ei oikein tiedä, että tykkääkö vai eikö. Pelit ovat välillä tosi tasaisia, mutta sitten tuntuu, että jos toinen kerran tyrii, niin siitä ei enää nouse mitenkään. Luultavasti kyse on enemmän kokemuksen puutteesta. Mietin, että tätä voisi ehkä tasoittaa sillä, että saisi pelin aikana esimerkiksi kerran laittaa vielä uuden pohjanappulan, tai aloittaa 6-7 pohjanappulalla.

Peli on joka tapauksessa melko nopea ja köykäinen, joten harjoiteltuakin varmaan tulee, ehkä sitten 20-30 pelin jälkeen voi jo jotain "osatakin". Nyt menee peli vielä siihen, että edes saa niitä palikoita edes johonkin. Ei pysty strategiaa edes ajattelemaan.

1 kommentti:

Black Raider kirjoitti...

Ihan sumee peli. Miettikää ny. Levitoidaan jollain magneeteilla, mutta vain osittain. Tai jotain. Ihme touhua.

Yhden testin jälkeen kyllä tuntuu juuri siltä, että peli "kumuloituu" tosi helposti. Eli kun kerran tyrii, rupeaa voitto pikkuhiljaa, mutta vääjäämättä, lipumaan vastustajalle. Voi olla hieman karrikoitua, totuus selvinnee parin lisäpelin jälkeen. Mutta ilman muuta voi toistekkin koittaa, kyllä tiedätte, puoli vaivihkaa huovuksis juovuksis...