perjantai 9. lokakuuta 2009

Twilight Struggle

Taisi olla mun kuudes kunnon peli tätä. Marin kanssa otettiin parin päivän peli, kun ei ehditty kerralla loppuun asti. Digikameralla vaan kuva ja merkit paikalleen kun jatkettiin, eli save-load toimi ihan hyvin.

Pelasin tällä kertaa USA:lla ja olin alussa pahassa alakynnessä, mutta pikku hiljaa aloin hilata itseäni voiton puolelle napsimalla pikkupisteitä sieltä sun täältä ja juoksemalla lujaa space race-trackilla. Itse asiassa se varmaan ratkaisi pidemmän päälle pelin, että olin siellä edellä lähes koko ajan. Varsinaisissa pisteytyksissä hurjia eroja ei tullut, mä vein kerran Afrikan selkeästi, Mari vei Etelä-Amerikan kerran puhtaasti.

Lopulta peli ratkesi 8. kierroksen loppupuolella kun sain 20 pojoa kasaan parilla yhden pisteen antavalla kortilla eikä Mari pystynyt puolustautumaan. Jännä ja vaihteleva peli taas. Ehdottomasti yksi kaikkien aikojen suosikeista.

1 kommentti:

Jarmo kirjoitti...

Eilen juuri mietin tätä peliä! Ensinnäkin sen nimeä ja toisekseen, että tekis mieli pitkästä aikaa naskauttaa matsi. Tykkäsin myös pelistä.