lauantai 24. lokakuuta 2009

vähä pelailtii

Oltiin tos tapanilla vähä ollin ja peten kans vähä illanviettoo viettämäs. Ekan otin headsuppina tapania vastaa tota race for the galaxya, joka osoittautukin suhteellisen hankalaksi peliksi ensikertalaiselle, mutta kyllä siinä sitten viimmisillä kierroksilla pääsi vähä eteneen ja toisella pelilläkin sitte, missä jo ollikin oli messis, ni pysty tekeen jopa jo jonkinmoisia järkeilyjä. Vaikea se silti oli. Olli muitaakseni omisti tämän ja voitti.

toisena pelinä ku sitä Petri-Mariaa ei näkyny viä ni pojat päätti opettaa meikäläiselle Notre Damen, joka avautui meikäläiselle mekleimpä heti. Äärimmäisen hyvä peli ja mielenkiintoinen. Hyvä myös siinä mielessä, että se ei loppupeleis kestä kauaa, joten se voisi olla just hyvä tommonen "ennen pupia-peli". No tämä peli osoittautukin niin mielenkiintoiseksi ja hyväksi, että päätin jopa niin, että ensikertalaisena omistin tämän ja voiton tapanin ja ollin olisko ollu muistaakseni jotain 70+ pointsia.

Pete tuli sitten ja otettiin Puerto Ricoo. Kaikilla kovat alut paitsi meikällä, kun yritin säästää rahaa, jotta voisi suoraan ostaa jotain isoa ja mahtavaa. Olisi toiminut todennäköisesti muuten loistavasti, mutta järjestys kusi koko ajan ja aina parhaat siivut pääsi menemään ohitseni. Olli omisti puerton reilusti ja voitti koko paska. Tapani toinen ja petri-maria kolmas. meikäläinen siellä sitten koirana peräs ku Petri-maria kusi mun pelin.

Alko varmaan porukalla oleen jo pikkasen väsy ni päätettiin ottaa viä Trivial pursuittia. En jaksa sen emempää muutaku, että Tapani tuttuun tapaan voitti, Miss Suomelta puhkastii kalvot ja Säätyihin kuulu ennen Aatelisto, porvarit, talonpojat ja vinttikoirat.

Tapani sitä kehu eilen siitä Roads andBoats pelistä ni tsekkasin tuolta boardgamegeekin sivuilta ni ei siinä niinku montaa pientä osaa osaa o! ON SE SILLAIN KIVA KOOTA SE PELI ALUS.
Tais olla viä jonku lisäosien kans viä sairaampi vai? JUU-u

3 kommenttia:

Jarmo kirjoitti...

Painoitte eeeeeejitte! Kunnon peliehtoota.

Tapanote kirjoitti...

Pislareita kortteja siinä uudessa reiskan lisurissa muuten.

Jarmo kirjoitti...

Niin o.