sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Parit pelit @ Hapa & Viona's

Mitä poikut?

Mentiin Heidin kans tos klapsanteella Mäille pelaileen. Alotettiin siinä kymmenen korvilla ja lopetettiin vähä ennen aamuyhtä. Vähä meidän jälkeen paikalle saapuivat Marqlio ja Sami.

Aattelin, että otetaan Notre Dame heti alkuun, ku on kaikille tuttu. Ooooli se sillain. Harri sano heti kärkeen, että "hyvä ottaaki livenä, ku ei siä netis ymmärtäny siitä mitään". No Sami ei ollu kuullukaan koko pelistä.

Sääntöjen selvittelyn jälkeen päästiin pelaan. Hyvin pojat omaksu heti idean. Tiestysti siinä tuli semmosta alottelijan hazardia. Harri laitto heti 3 rahaa Notreen ja oli resurssien kans pahiten kuses jo A-vaihees. Mulla alko ihan mukavasti peli ja Markullakin näytti olevan ok alku. Sami teki lähinnä niinku neuvottiin - mikä on ekalla kertaa ihan hyvä taktiikka.

Mä kärryttelin peräti 7 laattaa ittelleni, ku muut keräs yhteensä 5. Sain niillä pelkästään 20 pojoo. Markun "4 puistossa hyvis ajoin" -taktiikka ei riittäny kovin erikoisiin pisteisiin, kun oli kans vähä vaikeutta resurssibisneksis. Harri otti ainoona yhden ruton - alkuvaiheessa vielä.

Pisteet:
Jamo 67
Markku 51
Hapa 49
Sami 38


Toisena pelattiin Fairy Tale, ku Markku lähti käymään kylillä. Heidi tuli neljänneks mukaan. Pelin kulusta sen verran, että enimmäkseen blokkailua ja sabotointia. Heidi hunttas mun viimesen kortin, joka ratkasi pelin Heidille.

Pojot:
Heidi 44
Jamo 42
Sami 37
Hapa 19

10 kommenttia:

Elaijah Kimbalei kirjoitti...

Ei siitä puistobisneksestä oo juu hirveästi hyötyä, jos ei oo esim. rahaa lahjoa majuria.

Jarmo kirjoitti...

Se on raju menetys kyllä.

Hapa kirjoitti...

Toi mun Fairyn pistemäärä oli a-holesta!

Ihan ok pisteet tos Notres vaikka tosiaan kerran ei ollu rahaa lahjontaan, rutto tuli kertaalleen ja ainaki yhden kerran ei ollu laatikkoo kädes.
Notree äkkiä lisää nnnnjyt. Ainaki pari peliä piakkoin lisää ettei taas pääse unohtumaan kaikki säännöt. Olenhan mä Notreakin pelannu varmasti ainakin viis-kuus kertaa, mutta ku ne kerrat on sillain vuoden välein ni ei jää säännöt päähän.

Jarmo kirjoitti...

Juu, mä pelaan Notree millon vain. Täyden kympin peli!

Elaijah Kimbalei kirjoitti...

Mä pelaan Notree vaan sillon ku sitä on tarjolla.

Vituttaa koko peli, ku on niin paljo aikaa siitä ku on vetäny edes yli 60p. En tiä johtuuko kanssapelaajien kehityksestä vai oonko mä vaan unohtanu miten tehdään pisteitä.

Jarmo kirjoitti...

Tämän illan pelit olivat Signum ja Notre Dame.

Hapa opetti mulle ja Heidille Signumin - korttipelin, jossa koitetaan kerätä mahdollisimman vähän miinuspisteitä. Harri kertoi olevansa pelissä iha paska ja lopputulos puhui tämän puolesta.

Jamo & Heidi 0
Harri -9

Notre Dameen ehtivät sitten taas Markku ja Samikin mukaan. Peli lähti itselläni mukavasti liikkeelle ja olisiko ollut B2-vaiheessa kun sain 4 ukkoo puistoon (minstrelillä) ja sairaalassa oli kolme. Havittelin jopa 80 pisteen rajapyykkiä, mutta Notre meni liian monelle jakoon B ja C-vaiheissa. Pieni epähuomiokin vielä pelin lopussa maksoi 4 pistettä.

Jamo 73
Markku 58
Harri 52
Heidi 47
Sami 46

Hapa kirjoitti...

Signumista sen verran, että pelattiin vain yks kierros ku tuli muitakin pelaajia. Jos oltais pelattu ne kaks muutakin ni olis Jarmo ja Heidikin tod.näk. saanu ainaki pari miinuspistettä ja mä olisin 100 % tod.näk. multiploinu ton ekan kiekan -9 pojoo, koska olen siinä pelis HUONO!

Notre oli taas opettava kokemus. Lähdin kokeilemaan taktiikkaa: puistoon nopeasti 4 lootaa ja sitte pisteruutua täyttämään. Parhaimmillaan taisi pisteruudussa olla viis lootaa, joten tuli siitä ihan hyvin pisteitä. Heikoin lenkki oli rahapuoli. Sen verran järkeilin fyffee, että olis aina lahjontaan ja se osasto menikin ihan hyvin, mutta kertaakaan ei ollu ylimääräistä kolikkoo laittaa Notreen. Iso miinus.
Menopelipisnes oli myös kehno; liikutin sitä vain kerran.

On se vaan hieno peli!

Elaijah Kimbalei kirjoitti...

Eikä vieläkään 60:ä rikki. Mikä sootana mua vaivoo.

Normaalien vieraiden lähdettyä yöpuulle, pelasi hulttiojengi vielä erän Domia ja pari Fairyä.

Dominion&Alchemy:

Sami 42
Markku 23
Hapa 23

En raportoi isommin, koska tässä erässä oli mukana kolme uutta korttia, joista yhtä käytti ainoastaan Sami, yhtä Harri, ja itse en käyttänyt yhtäkään. Vaatii siis lisätestejä.

Fairy Tale:

Hapa 45
Sami 43
Markku 40

Hapa 37
Markku 34
Sami 32

Hapa kirjoitti...

Ooolin mä fairys huono. Parempi!

Elaijah Kimbalei kirjoitti...

Juu, veit kummatki ylivoimasesti.