torstai 15. joulukuuta 2011

Projektipäivä lastenpolilla 8.12.

Opintojakso Yrittäjyys sosiaali- ja terveysalalla piti sisällään projektiluonteisen tapahtuman järjestämisen parinkymmenen hengen ryhmissä. Meidän ryhmä päätti pienen ideariihen jälkeen mennä viihdyttämään sairaita lapsia Seinäjoen keskussairaalan lasten neuropolille ja vuodeosastolle.

Ryhmä oli jaettu kahtia, itse kuuluin polin porukkaan, jossa otin vetovastuulleni lautapelit - kuinkas muutenkaan. Lapsia oli odotusaulassa yllättävän vähän, mutta saimme jotain leikkiä ja pelaamista aikaiseksi. Eläinpyramidi oli suosituin, kuten osasin odottaakin. Otin siitä jopa kaksi kopiota mukaan ja kävi ilmi, että sairaalalla oli omakin kopio siitä. Myös Pingwin ja Ubongo löytyi laukustani. Niitä pelailtiin enemmän meidän opiskelijoiden kesken, kun odottelimme lapsia saapuvaksi.

Eräs pieni (5-6v) tyttö oli oikein innokas EP:n pelaaja ja vaikka rauhallisuutta puuttui liikkeistä niin keko ei kaatunut kuin muistaakseni kerran :) Vähän toki annoimme tasoitusta toisen opiskelijan kanssa tytölle. Lasten kanssa pelaaminen jäi tosiaan harmillisen vähäiseksi, mutta pari opiskelijaa innostui molemmista, Ubongosta ja Pingwinistä. Ittelle heräs pieni ajatuksen poikanen, että järjestäisin vuoden vaihteen jälkeen jotain lautapelitälliä opiskelijoille - tai ainaki tekisin pientä kartotusta, että onko innostusta siihen suuntaan. Olis pistoolimpaa.

Ei kommentteja: