maanantai 5. joulukuuta 2011

Tarkemmat määritykset kisapeleihin

Kilpailun jury/direktoraatti/komissio/järjestelytoimikunta, eli minä, on nyt viisaassa päässään järkeillyt tarkemmat määrittelyt kisapeleille. Antakaa palautetta, jos joku mättää.

Race for the Galaxy

Pelataan pelkkää peruspeliä ilman lisäosien kortteja/goaleja, mitään erikoisuuksia. Pakka ja aloituskädet arvotaan joka pöydässä erikseen.

Dominion

Pelataan Dominion - valtakuntaa, eli peruspeliä ilman lisäosia. Arvotaan toimintakortit kerran ja pelataan joka pöydässä samoilla.

Pitch Car

Pelataan melko lyhyttä rataa 3 kierroksen kilpailu. Lähtöjärjestys ratkaistaan yhden kierroksen henkilökohtaisella aika-ajolla.

Pitishoti on käytössä viimeisellä pelaajalla. Tasapelit mahdollisia, jos ylittää maaliviivan samalla kierroksella kuin edellinen pelaaja.

Aina saa ottaa auton verran irti autosta ja radan laidasta.

Notre Dame

Ei erityissääntöjä.

Puerto Rico

Ei erityissääntöjä.

Alhambra

Aloitusrahoihin annetaan ensin jokaiselle kaksi ykköstä ja sen jälkeen arvotaan loput.

Carcassonne

Pelataan peruspeliä ilman mitään lisäosia.

Farmiliiga 3rd editionin sääntöjen mukaan.
  • Jokainen PELTO pisteytetään erikseen.
  • Se, jolla on pellolla eniten farmareita voittaa pellon ja saa KOLME pistettä jokaisesta valmiista kaupungista, johon pelto osuu.

3 kommenttia:

Jarmo kirjoitti...

Mitä tarkoitat RFTG:ssa pakan arvonnalla?

Tapanote kirjoitti...

Kato, olipa hämärästi kirjotettu. Meinasin siis, että sekotetaan pakat randomilla. Ei siis niin, että joka pöydässä olisi sama (joka esimerkiksi jossain bridgeturnauksissa on käytössä).

Tapanote kirjoitti...

Ajetaan muuten Pitch Caria 2 kisaa. Jälkimmäisessä käänteinen lähtöjärjestys. Ajetaan vaikka sama rata takaperin, niin ei mee turhaan aikaa ferneemiseen.