lauantai 15. syyskuuta 2007

Lautapelejä Yliopistolla

Käväisin tutustumassa Tampereen Seurapelikerhon miittiä yliopistolla. Aina torstaisin 17.00-20.00 kerholaiset kokoontuvat pelailemaan kevyempiä pelejä (lähinnä korttipelejä). Pelejä voi mennä pelailemaan kuka vaan ja omiakin pelejä saapi ottaa mukaan.

Itse tulin myöhässä, kun koululla tunnit loppuivat vasta kuudelta. Olivat jo muutaman pelin ehtineet pelailla ja aloittelivat Marektoyn bluffipeliä Tiukka tilanne rajalla, missä salakuljetetaan tavaraa Meksikosta yli rajan pohjoiseen. Peli vaikutti aika kivalta, tosin siinä tuntui olevan potentiaalia (pelaajien niin halutessa) rikkoutumiseen, ihan sen takia, että kyseessä on bluffipeli, ja siinä tosiaan voi bluffata liiankin kanssa, silti rikkomatta sääntöjä. Ehkä. Kokeilemisen arvoinen olisi kyllä.

Tämän jälkeen porukka (täsä vaiheessa 6 henkeä) jakautui pelaamaan paria korttipeliä. Meidän porukka pelasi Reliktin, ja toinen porukka Briscolaa ja Suecaa. Relikt meni kohtuu tiukasti, itse siinä sitten tulin toiseksi, kun en punaisia saanut pisteille käännettyä lopulta.

Ei kommentteja: