maanantai 4. tammikuuta 2010

Pieni peliehtoo

Toppisen vanhemmat veljekset poikkesivat eilenehtoosta Haukkamäenkadulle pelailemaan. Jo ennen pelien alkua olin Marin kanssa päivällä testannut Australian kortit kuvapuoli ylöspäin, ja havainnut sen hyväksi tavaksi vähän virittää tuttua peliä. Suosittelen testaamaan.

Poikain kanssa pelattiin Tarmolle ja Ilelle uusi Vegas Showdown, jossa Ilkka oli heti hyvin jyvällä ja pisti Marille tiukasti kampoihin. Mä ajauduin rahavaikeuksiin kun taas Tare pisti kaiken likoon rahapeleihin. EI sulla kuulu olla 10 slotsia pelin lopus! No ei pärjätty ja mä vein viä Taren nenän edestä yhden superpalan, joka toi mulle vissiin 17 pojoo ja Tarelle olis ollu peräti 22.

Sitten Mari häippäsi rientoihinsa ja poikain kans painettiin 2xReiska. Ile oli vähä lumiukko, mutta Tare pääsi uusiin kortteihin sisälle HETI ja ottiki pari voittoa. Toisessa erässä laskin, että jos peli olisi päättynyt kierrosta ennen tai kierrosta jälkeen olisin voittanut. Viimeisellä kierroksella mä sain 0 pistettä ja Tare veti muistaakseni 12, eli hyvä ajoitus. Ilekin pääsi tokassa erässä jo lähelle, pisteet 48-42-40

Vielä poikain kanssa taas molemmille uutena Vasco, jossa molemmat valittelivat puoli peliä, että ei oikein hahmota peliä, mutta kumpikin sen siitä sai haltuun. Ile tosin paino all-in pääleveenä isoo sekoo vissiin kolmannella kierroksella ja ansionsa mukaan sai, eli hinnat nousi just maksimiinsa ja Ilen peli meni käytännössä siinä. Mä pidin hahmolappuja varmaan 60% ajasta, Ile 25 % ja Tare 15%, mutta voittoon nousin vasta loppupisteytyksen rahoista saamillani jämäpisteillä.

Mari tuli takasin ja illan viimeisenä pelattiin vielä Big Points, joka oli tuttuun tapaan ääryystasainen.

Hyvät pelit, lisää näitä.

Lisäyksenä vielä, että tuli siinä josain välis päivää testattua Jusen kans myös BSW:ssä Stone Age. Sinne pislari peli, livenä luultavasti meidän porukalla vähä liian hidas (BSW 45min, live ehkä 1,5h?).

1 kommentti:

Tapanote kirjoitti...

Pelattiin siinä josain välis myös eläinpyramidia ja vielä lopuks jotain ihme pöytäfutisrällästystä, missä kaikki äijät oli koko ajan maalis ja kamat lattialla. Ihan jees näytti olevan =)