torstai 4. maaliskuuta 2010

Lisäosa Doomtrooperiin

Ni ma san pat. Puhutaan sitte erikoisemmasta jutusta. Heidin kanssa äsken googletettiin itteemme, ja mun osumista löytyi sitten kohtuullisen outo sivu: http://www.mutantchronicles.it/HomemadeExpansions.htm

Tuolla on monta kymmentä Doomtrooper-expansiota listattuna ja yhtenä siellä oli sitten meidän Reincarnation of Primeval Forces (siellä Reincarnation). Ei siinä vielä mitään, mutta siellä oli meikäläisen nimikin ja oikein kiiteltiin ja sun muuta.

Siis sen lisurin pysty OSTAMAAN sieltä vissiin painettuna, ja siitä oli otettu uus/päivitetty painos 2008!!!!!!!!!!!!!!!! Ja lisätiedoissa luki googletranslaten mukaan, että tää on kaikkein suosituin lisäosa, ja se oli nyt saatavilla uutena täysin päivitettynä versiona, jossa on paremmat grafiikat ja tekstitkin päivitetty ja käännetty ITALIAKSI!. Puhutaan morjestelusta. MORJES!

3 kommenttia:

Hapa kirjoitti...

MOOOOOOOOORRRIIIEEES!!!!!! Onko jo aprilli vai mitä HITTOA! Mä en edes tienny että se on joskus johonki postattu. Tämä on ÄÄÄRYYYSSUFOA!
Tuli kylmiä väreitä ja änkytin mielessäni, varmaan kuumekin nousi.

WTF!

Heidimaria kirjoitti...

juu ei puhuta normaaleimmasta jutusta tän kohdalla! et sä tommosta löydä ku googletat omaa nimees! ääryyttä!

Jarmo kirjoitti...

MMMMMMMMMMMITÄ!?!?! EI KUULU!!! Nyt puhutaan erikoisemmasta! Ooooooollaan me huono expansio tehty mummulan vintis! NOILI KOLMONEN!!!