tiistai 2. maaliskuuta 2010

Maanantain peli-illat #1 ja #2

Pari viikkoa sitten laitettiin taloyhtiön rappukäytäviin ja Facebookiin ilmoitus, jossa toivotettiin pelailusta innostuneet tervetulleiksi meidän sekasotkuun illan viettoon. Ensimmäisellä kerralla ei vielä uskaliaita paikalle ilmaantunut, mutta viime viikolla päästiin sitten ensimmäisen kerran pelaamaan kun paikalle tupsahtivat naapurirapusta Juho ja Emilia. Toisella kerralla paikalla heidän lisäkseen vielä Heikki V ja Teemu V-v sekä brasilian vahvistus Medi.

Ensimmäisellä kerralla pelailtiin ainakin Tsuroa, eläinpyramidia, Notre Damea ja erä Tichua. Siinä tuli puheeksi, mitä Juho ja Emilia olivat pelanneet ja Marin suureksi innostukseksi heiltä löytyi omasta takaa Once Upon a Time, mitä sitten tilattiin seuraavalle kerralle.

Ja toisella kerralla sitten sitä pelattiinkin seitsemän hengen porukalla, joka tuntui ihan sopivalta peliin. Once Upon a Time on tarinankerrontapeli, jossa tietysti pelikokemus riippuu paljon porukasta ja fiiliksestä. Itse en ehkä olisi välttämättä sitä ensimmäisenä pelannut tollain ex-tempore, mutta Mari oli pelistä ihan fiiliksissä, joten sitä sitten iskettiin juuri muilta kysymättä. Varsinkin Teemu olisi aluksi tainnut mieluummin pelata mitä tahansa muuta, mutta pääsi peliin hyvin mukaan?

Muita pelejä toisella kerralla oli Pitch Car 1,5 setillä (sain muuten pitkästä aikaa oikein kunnolla pataan siinä), sekä Shadow Hunters, joka meni ensimmäistä kertaa ikinä niin, ettei kukaan riehunut ihan randomilla koko ajan kaikkien päälle (Pete ja Jarmo eivät olleet pelissä). Itse asiassa vihreät kortit meinasivat jopa loppua. Ekana lensin minä pihalle yhdessä Heikin kanssa kun toisemme tapoimme, pari muutakin multikilliä pelissä tuli, joten lopulta kävin niin, että samalla vuorolla kuolivat viimeinen shadow ja hunter ja eloon jäi pelkästään Allie, eli KAIKKI voittivat pelin. Joskus kerran on tainnut käydä niin, että 5/8 on voittanut, mutta tuo 7/7 oli jo hämärä.

Yksi erä Big Pointsiakin pelattiin jossain välissä.

Pelit jatkuu taas ensi maanantaina jos ja kun joku ilmaantuu paikalle. Kutsu on avoin.

2 kommenttia:

Jarmo kirjoitti...

Komiaa, että on porukkaa alkanu käymään. Ei tiä vaikka iteki kerkeis/jaksais joskus lähtee.

Tapanote kirjoitti...

Juu, ihan kiva, että on saatu pelailtua vähä livenäki. Jääny viime aikoina jääny niin pirun harvaan.